Havi műsorunk

EGYÉNI ÉRDEKLŐDŐKNEK szóló műsorok:


 

 

A Kecskeméti Planetárium bizonytalan ideig, nem tart meghirdetett programokat (lád főoldal)! Kérjük szíves megértésüket, és türelmüket.

      
        

Információk - Jegyárak

JELENLEG NINCS LEHETŐSÉG SZEMÉLYES LÁTOGATÁSRA!

Egyéni érdeklődőknek az aktuális havi programjainkat ajánljuk, melyek fentebb találhatóak részletesen.  Ezen műsorokra a pandémiás szabályok miatt csak maximum 20 főt tudunk egyszerre fogadni, és kizárólag előzetes (min 1 nappal a választott időpont előtt) regisztrációval lehetséges jelentkezni! Az előadások előtt legfeljebb 15 perccel, de legkésőbb 5 perccel érdemes megérkezni Planetáriumba! Ha az ajtó zárva van, kérjük, csengessenek, és várják meg az ajtónyitást! Előfordulhat, hogy azonnal nem tudjuk ezt megtenni, ez esetben kérjük szíves türelmüket.

Általában műsorainkat minden szombaton (ünnepnapokon is) 13:00, 14:30, és 16:00, illetve szerdánként 17:00 kezdődnek, de lehetségesek további időpontok is, kérjük tájékozódjanak aktuális havi műsorunkból. Az előadások általában 1 óra időtartamúak.

A 13:00 és 14:30 órakor kezdődő előadásokat a fiatalabb korosztály (óvodások, kisiskolások) számára ajánljuk.
A 16:00 órakor kezdődőek már a nagyobbaknak szólnak. Programunk havonta megújul, így minden hónapban más és más előadásokkal várjuk kedves látogatóinkat.

Lehetséges a fentiektől eltérő időpontban is előadásra jönni:

  • Telefonos vagy e-mail-es megbeszélés alapján egész héten a már meglévő bejelentkezett csoportokhoz is van lehetőség csatlakozni - kérjük, érdeklődjön aktuális csoportjainkról
  • Ha szeretne teljesen külön időpontot foglalni, de nincs meg a minimális csoportlétszám (10 fő), kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Ilyen esetben ki kell fizetni a 10 fő utáni csoportos kedvezményű belépődíjat. Előadásainkat csak egész órakor kezdjük, kérjük hogy ennek megfelelően foglaljanak időpontot!

Belépőjegy egyéni érdeklődőknek (Új áraink 2021. február 1-től)

  • Felnőttek részére (kedvezmény nélkül):                                               1.500 Ft/fő
  • Gyerekek, diákok és nyugdíjasok kedvezményes jegye:                      1.200 Ft/fő
  • Családi kedvezményes belépő (2 felnőtt + saját gyermekek):              4.000 Ft/család
  • Pedagógusok részére:                                                                         ingyenes. 
  • Három év alatti gyermekek részére:                                                   ingyenes