Nyomtatás

Információk - Jegyárak

Csoportok előzetes bejelentkezését a Kormányhatározat miatt az alábbi feltételekkel tudjuk fogadni:

  • Minden 18 év felettinek be kell mutatnia a védettségi igazolványát és a személyi igazolványát. 18 év alattiak pedig csak legalább egy védettségi igazolvánnyal rendelkező szülővel, vagy pedagógussal, csoportkísérővel léphetnek be. Tehát ha pl. diákcsoport esetében, ha a csoportvezető rendelkezik igazolvánnyal, vele bejöhetnek a gyerekek (nekik nem kell védettségi igazolvány).

A jogszabály miatt, a 18 év felettiek a védettségi igazolvány és személyi hiányában sajnos továbbra sem látogathatják beltéri programjainkat. Nekik további türelmüket és megértésüket kérjük!

  

Csoportokat bármikor fogadunk (este vagy hétvégén is) előzetes bejelentkezés alapján, de előadásainkat csak egész órakor kezdjük, kérjük hogy ennek megfelelően foglaljanak időpontot! Csoportot bejelenteni elsősorban a lent megtalálható "online csoportbejelentés űrlap" menüpontban található űrlapon lehet. Természetesen telefonon vagy e-mail-en is adunk tájékoztatást. Az előadások általában 1 óra időtartamúak.

Az előadások előtt legalább 15 perccel érdemes megérkezni a Planetáriumba! Ha az ajtó zárva van, kérjük, csengessenek, és várják meg az ajtónyitást! Előfordulhat, hogy azonnal nem tudjuk ezt megtenni, ezesetben kérjük szíves türelmüket.

Kedvezményes árak csoportoknak (új áraink 2021 február 1-től)
(A kedvezmény csak akkor jár, ha egyszerre, egy számlára fizetnek!)


Felnőttek részére:                                                                       1.300 Ft
Diákok és nyugdíjasok részére:                                                     950 Ft
Pedagógusok részére a belépés alanyi jogon ingyenes.
A járványügyi helyzetre tekintettel, kérjük lehetőleg átutalással fizessenek!

Csoportbejelentés

Kérjük, minden adatot töltsön ki, ha valamilyen egyéni kérdése/kérése van, azt a megjegyzés rovatba írja le. Minden esetben visszajelzünk! A csoportbejelentés részünkről ekkor számít elfogadottnak.

Az alábbi linken keresztül érheti el a csoportbejelentés űrlapot:

Online csoportbejelentő űrlap