Nyomtatás

Információk - Jegyárak

Csoportokat bármikor fogadunk (este vagy hétvégén is) előzetes bejelentkezés alapján, de előadásainkat csak egész órakor kezdjük, kérjük hogy ennek megfelelően foglaljanak időpontot! Csoportot bejelenteni csak és kizárólag a lent megtalálható "online csoportbejelentés űrlap" linken található űrlapon lehet. Természetesen telefonon vagy e-mail-en is adunk tájékoztatást, de mielőtt felhív kérjük figyelmesen olvassa végig az itt található információkat. Az előadások általában 1 óra időtartamúak.

Az előadások előtt legalább 15 perccel érdemes megérkezni a Planetáriumba! Ha az ajtó zárva van, kérjük, csengessenek, és várják meg az ajtónyitást! Előfordulhat, hogy azonnal nem tudjuk ezt megtenni, ezesetben kérjük szíves türelmüket.

Kedvezményes árak csoportoknak a 2022-es évben változatlanul
(A kedvezmény csak akkor jár, ha egyszerre, egy számlára fizetnek!)


Felnőttek részére:                                                                       1.300 Ft
Diákok és nyugdíjasok részére:                                                     950 Ft
Pedagógusok részére a belépés alanyi jogon ingyenes.
A járványügyi helyzetre tekintettel, kérjük lehetőleg átutalással fizessenek!

Csoportbejelentés

Kérjük, minden adatot töltsön ki, ha valamilyen egyéni kérdése/kérése van, azt a megjegyzés rovatba írja le. Minden esetben visszajelzünk! A csoportbejelentés részünkről ekkor számít elfogadottnak. Nem szükséges előzetesen telefonon a szabad időpontok iránt érdeklődni, ha foglalt az időpont haladéktalanul jelentkezünk. 

Az alábbi linken keresztül érheti el a csoportbejelentés űrlapot:

Online csoportbejelentő űrlap