Nyomtatás

Információk - Jegyárak

Csoportokat bármikor fogadunk (este vagy hétvégén is) előzetes bejelentkezés alapján, de előadásainkat csak egész órakor kezdjük, kérjük hogy ennek megfelelően foglaljanak időpontot! Csoportot bejelenteni csak és kizárólag a lent megtalálható "online csoportbejelentés űrlap" linken található űrlapon lehet. Természetesen telefonon vagy e-mail-en is adunk tájékoztatást, de mielőtt felhív, kérjük figyelmesen olvassa végig az itt található információkat.

  • Az előadások általában 1 (max 1,5) óra időtartamúak korosztálytól, előadótól függően. 

  • A minimális csoportlétszám 10 FIZETŐ fő. Lehetséges ennél kisebb létszámú csoporttal is érkezni (család, pár, baráti társaság), de ekkor a minimum díj: br. 14.000 Ft/előadás, vagy ha kizárólagos időpontot szeretnének (más külső látogató semmiképp ne jöjjön be), akkor br. 20.000 Ft/előadás.

  • A kupola befogadóképessége maximum 60 fő. Ennél nagyobb létszámú csoportoknál csoportbontást kell csinálni

  • Csoportoknál nem szükséges műsort választani, mivel automatikusan az adott korosztályhoz illeszkedő, nagyon látványos (vetített csillagos  égbolt, 3D vetítés, lézershow), csillagászati alapfogalmakat és ismereteket tartalmazó interaktív programot tartjuk. Ettől csak rendkívül indokolt esetben térünk el, illetve ha a csoport korábban már látta ezt a műsorunkat. Amennyiben egyedi témaigényük van, azt kérjük jelezzék a csoportbejelentő megjegyzés rovatában. 

  • Az előadások címei korosztálytól és az aktuális előadóktól függenek. Ha mindenképp lelki szükségletet éreznek, hogy tudják a műsor címét, akkor óvodásoktól ált. isk. 3. osztályig a "Csillagmese kicsiknek", az e feletti korosztályoknak pedig a "Bolygók és csillagok" című alapműsorainkat tartjuk. Mivel "élő" előadásaink vannak, ezeket a témákat minden előadónk más módszertani eszközökkel, esetleg eltérő sorrendiségben tartja.    

Az előadások előtt legalább 15 perccel érdemes megérkezni a Planetáriumba! Ha az ajtó zárva van, kérjük, csengessenek, és várják meg az ajtónyitást! Előfordulhat, hogy azonnal nem tudjuk ezt megtenni, ezesetben kérjük szíves türelmüket.

Kedvezményes árak csoportoknak 2024-es évben.
(A kedvezmény csak akkor jár, ha egyszerre, egy számlára fizetnek!)

Felnőttek részére:                                                                         1.500 Ft
Diákok és nyugdíjasok részére:                                                  1.200 Ft
Pedagógusok részére a belépés alanyi jogon ingyenes (a jogosultságot a helyszínen igazolvánnyal kell igazolni)

Csoportbejelentés

Kérjük, minden adatot töltsön ki, ha valamilyen egyéni kérdése/kérése van, azt a megjegyzés rovatba írja le. Minden esetben visszajelzünk! A csoportbejelentés részünkről ekkor számít elfogadottnak. Nem szükséges előzetesen telefonon a szabad időpontok iránt érdeklődni, ha foglalt az időpont haladéktalanul jelentkezünk. 

Az alábbi linken keresztül érheti el a csoportbejelentés űrlapot:

Online csoportbejelentő űrlap